Контакти: понеделник - петок од 9 до 17 часот

За контакт со БОТО

+359(885)965-606

Контакт информации

Работно време
  • Понеделник - петок
  • Сабота
  • Недела
Адреса:

2500 ustустендил, Бугарија
Ул. „Цар Освободител“ 168, стр.3

Е-пошта

Можете да не контактирате на 24/7 на botoyb@abv.bg или да го пополните формуларот за контакт >>>

Image
Споделете нешто за нас!
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Image
Организација на филијали за текстил и облека

2500 ustустендил, Бугарија,
Ул. „Цар Освободител“ 168, стр.3