Контакти: понеделник - петок од 9 до 17 часот

Претседатели

Претседатели

 • Илия Петров Съпредседател
  Благоевград, гр. Благоевград, БЪЛГАРИЯ
  Телефон: +359 (73) 88 45 11
 • Володя Стоянов Съпредседател
  гр. Сандански, Благоевград, БЪЛГАРИЯ
  Телефон: +359 (746) 31 005
 • Ваньо Костадинов Съпредседател
  гр. Кюстендил, Кюстендил, БЪЛГАРИЯ
  Телефон: +359 (78) 55 07 03
Image
Организација на филијали за текстил и облека

2500 ustустендил, Бугарија,
Ул. „Цар Освободител“ 168, стр.3