Контакти: понеделник - петок од 9 до 17 часот

Централна канцеларија

Позиција:
Административна канцеларија
Адреса:
Ул. „Цар Освободител“ 168, стр.3
гр. Ќустендил
КН
2500
БУГАРИЈА
Телефон:
+359(885)965-606
Факс:
+359(885)965-606
Мобилен:
+359(886)533143
Image
Организација на филијали за текстил и облека

2500 ustустендил, Бугарија,
Ул. „Цар Освободител“ 168, стр.3